Tunnustaudun kirjailija- wannabe:ksi - lieneekö koskaan saapuva se aika, että wannabe muuttuu pelkäksi be:ksi . Olen luvannut itselleni, että ennen kuin elämme vuotta 2009, on satukirja valmis. Sadut ovat jo vihkoissa ja lappusilla, ja jonain iltana kirjoitan ne kaikki koneelle ja seuraavana printtaan ja lähetän matkaan. Jos tarinat eivät päädy koviin kansiin ( taikka edes pehmoisiin ) kulkevat ne ainakin meidän perheen pienten iltoihin ja pieniin satuhetkiin alakerran takkahuoneen sohvalle.

 

  2018898.jpg Tässäpä nämä ihanat vaunut, jotka joulupukki toi Lapista viime jouluna - näissä on tyyliä ja sielua, ja nukkejen hyvä nukkua unia. Eerikin puttiikki on osoite, josta näitä löydät. - Suomalaista käsityötä ihanimmillaan, entisaikojen tuulahdusta. Näitä on meillä kovasti remonttimies inssannut.

2018937.jpg

   

... Lisään sivuilleni suoran linkin Eliant - kampanjaan, jonka tarkoituksena on kerätä 1000000 allekirjoitusta Euroopan unionin päätöksentekoa varten ; miljoona allekirjoitusta tarvitaan, jos jokin asia tahdotaan nostaa esille. Kampanjan tarkoituksena on tuea antroposofisista lähtökohdista toimivia vaihtoehtoja, varmistaa, että myös tulevaisuudessa tasapäistävässä kulttuurissa ja jopa koko Euroopan kattavassa lainsäädännössä ja asetuksissa huomioidaan vaihtoehtoisten polkujen ja valintojen olemassaolo - jotta säilyisi vapaus valita, siitä lienee keskeisimmin kyse. Käytännössä tämä tarkoittaa mm.steinerkoulujen ja -päiväkotien toiminnan turvaamista, vaihtoehtoisten lääkkeiden ja kosmetiikan käytön ja valmistamisen selkeyttä yksilön omana valintana ( esim. Weledan tuotteet , Dr. Hauschka , antroposofiset ja homeopaattiset lääkkeet), biodynaamisen ja puhtaan luomuviljelyn ja ruuantuotannon tuemsta edelleen myös tulevaisuudessa.

What am I voting for?
The message runs as follows: We are working to ensure that cultural diversity in Europe is preserved. Initiatives of applied anthroposophy belong to this diversity. We are turning to all who value the quality of life embodied in these initiatives and wish to preserve them for the future. Taking these initiatives as an example, we can work to preserve our freedom of choice and thus ensure the enrichment of our society. In various fields the devel-opment of such initiatives is already at risk: for example, through compulsory vitamin supplementation of infant foods or the withholding of permits for anthro-posophic medicines.

  Käythän kirjoittamassa, jos tahdot kannattaa ajatusta yksilön vapaudesta valita! Kiitos - eikä kai syytä sanoa, että itse koen asian tärkeäksi.

Täällä voit lisätä allekirjoituksesi;

http://www.eliant.nl/?action=behaviour&actionid=215&lang=http://www.eliant.nl/?action=behaviour&actionid=215&lang=fn

 

Täällä voit lukea lisää : http://www.eliant.eu/new/lang/en/index.php?p=34

  Ihanaa myrskyiltaa!

Sanna