Janne lähti bänditreeneihin, lapset nukkuvat, talo on hiljainen. Veimme ison kurpitsalyhdyn pihalle, toinen on keittiön pöydällä. Itse ajattelin vielä hetken istahtaa koneen äärellä, nettikaupasta ( Pee Kaa ) löytyi uuteen keittiöön verhokangas! 2029443.jpg

Minulla onkin tallessa isomummin itse kehräämästä langasta virkattuja pitsejä, ja ajattelin ommella pitsireunan verhoon. Vaikka taitaa tämäkin pallokuosi olla siitä trendikkäimmästä päästä ja omaa silmää kovasti kutkuttava, on silti mukavaa , että huonekaluissa ja muissa kodin esineissä on jotain fiilistä ja tarinaa. Tietenkään kaikessa ei voi olla, mutta eiköhän niihin sitä siirry ja tartu elämän myötä?

  Meillä on aika paljon tarinoita huonekaluissamme ja vanhoja massiivipuisia kauniita käsitöitä. Pitääpä kuvata lähipäivinä niitäkin näytille.

 

Ostin myös näitä -

 2029445.jpg

 

  2029446.jpg Nämä kaksi alempaa tulevat tyynykankaiksi, joulukuun alussa meille tulee uusi ihana valkoinen puusohva, ja mamma vääntää uudelle sohvalle tyynyjä.

 Olen sellainen wanna be - käsillä väsääjä, jolla on suuria unelmia ja ideoita, mutta mutkat suoriksi - tyylillä ja raskaalla poljinjalalla tulee usein sellaisia seiniä vastaan, että into lopahtaa yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Tosin positiivista on se , että ihan kuin mukaan olisi silti vuosien saatossa tarttunut jostakin hieman lisää kärsivällisyyttä projekteihin ja maltti kasvanut korkoa, ja tarpeeksi pienet puuhaprokkikset jopa valmistuvat.

 

  Tahtoisin kovasti oppia tekemään itse vaatteita. Se on taito, josta todella haaveilen.

 

  Mamma on singahdellut verkkoputiikkeja enemmänkin. Meille tulee myös nämä päälliset Ellokselta.

2029509.jpg

 

 2027237.jpg Tässä vielä ne uudet verhotampit, olkkarin ikkunassa on meidän seurustelun alkuaikoina ostamani pellavaverhot, jotka olen käsin ommellut, kun ei ollut konetta. ( Aika sissi veto mimmiltä, joka juuri pari sekuntia sitten julisti olevansa kärsimätön hurjavisiönääri, jonka on niiiiin vaikea saada valmista ) Välillä yllätän jopa itsenkin.

   Niin nuo tampit ovat puuta, aivan huiput.

2027235.jpg  Ja tämä kännykkäteline - oi, niin mahtava keksintö! Omin käsin en ole tätä vääntänyt, vaan huutiksesta ostanut.

2027239.jpg

   

 

... Nyt nukkumasa jo kutsuu, huomenna hulinaa tuvan täydeltä, joten later!

S.